Telefon: 0740 535 583 - Mail: office@sibservice.ro

Testimoniale.

Ce spun cursantii despre noi

” Domnul Ittu este un adevarat profesionist.Multumesc pentru rabdarea de care a dat dovada.Am luat permisul din prima si asta datorita lui, il recomand din suflet , nu o sa regretati”

Mai multe testimoniale

Sunt absolventa a Scolii de Soferi Sib Service . Am obtinut permisul de conducere din prima incercare, cu toate ca nu eram convinsa ca reusesc. Insa domnul instructor Ittu a reusit sa imi insufle incredere in mine, m-a impulsionat sa merg mai departe si am REUSITTTT!!!
Adina.
Multumesc Scolii de soferi Sib Service si in special d-lui instructor Ittu pentru modul in care isi face meseria si pentru faptul ca datorita pregatirii practice avute cu d-lui am reusit sa promovez ex.auto
Marius
Mii de multumiri celui mai bun instructor, domnul Ittu. Multumesc pentru rabdarea si intelepciunea de care dai dovada la fiecare sedinta, pentru profesionalismul tau si increderea ce mi-ai acordat-o
Mirela
Instructor profesionist, foarte calm, simpatic si plin de viata. O tona de rabdare si foarte intelegator. Am mers la orele de condus cu drag. Recomand cu placere.
Marian
Multumesc domnului instructor Ittu pentru tot ce m-a invatat si pentru increderea pe care mi-a acordat-o!
Rodica
Foarte rabdator, atent, explica bine, clar si la obiect intr-un cuvant e profesionist!
Oana
Multumesc domnului instructor Ittu pentru pentru rabdarea si calmul de care a dat dovada pe parcursul orelor de pregatire practica. Succes si cu viitorii elevi.
Alin
Back to Top
Telefon: 0740 535 583

Privacy Policy Settings